Solutii pentru spatii de depozitare inguste sau mici

Adesea, spatiul si compartimentarea unui apartament reprezinta o provocare pentru amenajarea spatiului de depozitare.

In articolul de astazi va vom prezenta solutia aleasa in cazul unui dressing cu o adancime redusa, pentru care proprietarii apartamentului si-au dorit sa aiba amenajate compartimente si pentru umerase, nu doar rafturi.

Dimensiunea standard pentru adancimea unui dressing/dulap este de 60 cm, dimensiune care sa permita amenajarea unor sisteme de bare clasice pentru umerase. In cazul prezentat astazi, spatiul avut la dispozitie a fost de aproximativ 40 cm, dar rezultatul final va va convinge ca in prezent exista o varietate de optiuni pe care producatorii de accesorii pentru mobila le ofera.

SISTEME PENTRU PANTALONI

Pentru compartimentele dedicate pantalonilor au fost alese sisteme CRESSENT mobile, ale caror dimensiuni s-au potrivit perfect in spatiul disponibil.

Sistem Cressent pentru pantaloni

Sistemul permite sa fie scos in exterior pentru a facilita aranjarea si alegerea pantalonilor.

Sistem Cressent pentru pantaloni

 

SISTEME PENTRU UMERASE

Pentru compartimentul cu umerase s-a optat pentru un suport extractabil HAFELE ce permite aranjarea umeraselor paralel cu spatele si usile dressingului.

Suporturi precum cel utilizat in acest proiect sunt disponibile in mai multe variante de dimensiuni.

Sistem Hafele pentru umerase

 

Tips:

  1. Masurati obiectele vestimentare ce vor fi depozitate pe umerase, astfel incat sa va asigurati ca inaltimea spatiului este suficienta – in special in cazul persoanelor inalte.
  2. Oglinzile sunt o solutie pentru zonele inguste, oferind senzatia de spatiu.
  3. Daca usile dressingului depasesc inaltimea de 2 m, este recomandat ca pe partea interioara sa fie montata o sustinere care sa nu-i permita materialului sa se curbeze in timp.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: