Un now showroom HAFELE in Bucuresti

Joi, 14 decembrie, am fost prezenti la lansarea noului showroom HAFELE din Bucuresti, o locatie cu un design modern in care sunt expuse cateva repere din gama de produse oferita. Cei prezenti la eveniment au avut ocazia sa afle mai multe despre istoria Hafele in Romania, despre proiectele lor de viitor si, totodata, sa testeze produsele expuse.

Mai jos v-am pregatit cateva poze realizate in showroom, astfel incat sa va formati o idee despre tipurile de produse disponibile.

Manere HAFELE

Manerele sunt cele care complementeaza mobilierul ales, cei de la Hafele oferindu-va multiple optiuni, potrivite pentru toate stilurile si preferintele.

Desigur, dezvoltarea recenta a tehnologiei nu a fost trecuta cu vederea de cei de la Hafele, gama lor de produse incluzand o multitudine de sisteme inteligente. Spre exemplu, ai posibilitatea cu ajutorul unei telecomenzi sa controlezi luminile incluse in piesele de mobilier, usile de la dressing se pot inchide singure daca obisnuiesti sa le uiti deschise etc.

In fotografia de mai jos este o oglinda cu multiple functii incluse. Poti aprinde lumina printr-o simpla apasare a unui buton sau poti porni muzica preferata. Astfel, pregatirea pentru o noua zi de munca devine mai placuta.

Sistemele pentru dressing si mobilier baie te pot ajuta sa utilizezi intr-un mod eficient spatiul avut la dispozitie, pastrand totodata linia designului dorit.

Sistem sertare
Sisteme dressing

Adesea spatiul avut la dispozitie pentru mobilier nu este foarte generos, dar cu ajutorul unor sisteme bine alese, poti sa beneficiezi de tot confortul, fara a te simti sufocat de prea multa mobila.

 

Hafele este una dintre cele mai importante companii internationale din industria accesoriilor pentru mobila, feroneriei arhitecturale si sistemelor electronice de control al accesului si inchidere.

Leave a Reply

%d bloggers like this: