Produsele pentru decorarea peretilor, o solutie simpla pentru personalizarea spatiului

Produsele pentru decorarea peretilor reprezinta o solutie simpla pentru personalizarea unui spatiu. Acest segment de produse s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, existand in prezent o varietate de optiuni. Te-ai gandit ca poti sa scapi de grija peretilor mazgaliti de copii sau ca ai posibilitatea sa lasi mesaje scrise cu creta pe unul dintre peretii bucatariei doar cu ajutorul unei vopsele? Acum acest lucru este posibil, iar in articolul de astazi am ales sa iti prezentam cateva dintre posibilitatile de decorare a peretilor propuse de cei de la XT Deco.

Panouri decorative

Panourile decorative sunt placi patrate cu dimensiunea de 50×50 cm, fabricate din fibra de trestie de zahar bio, 100% biodegradabila. Modelele create prin alaturarea acestor panouri au rolul de a accentua o anumita zona, reprezentant o solutie perfecta pentru birouri, baruri, restaurante si hoteluri. Unul dintre principalele avantaje pe care aceste panouri le ofera este faptul ca pot fi vopsite cu vopsea acrilica sau vopsele cu solvent de orice culoare. Astfel, posibilitatile pentru decorarea peretilor sunt multiple, fiind nevoie doar de putina creativitate.

Panouri decorative 3D Ellipses, 50 x 50 cm

Pentru aceia dintre voi carora va place caldura pe care lemnul o aduce prin prezenta sa intr-o incapere, cel de la XT Deco ne propun panourile decorative din lemn. Aceste produse sunt realizate 100% manual din lemn reciclat, beneficiind astfel de un design unic. Interesanta este povestea lemnului de tec reciclat, fiind recuperat din foste case traditionale japoneze si ambarcatiuni din Asia.

Panouri decorative din tec Fiji, 20 x 73 cm

Tapet magnetic

Tapetul magnetic, pe langa rolul sau decorativ, indeplineste si un rol practic si distractiv. Datorita particulelor de fier din care este realizat, tapetul devine receptiv la magneti, iar tu impreuna cu cei din familie puteti sa decorati peretele cu fotografii, sa va lasati mesaje sau sa va jucati impreuna cu cei mici. Daca vreti sa scapati de grija peretilor scrisi de copii, optati pentru tapetul magnetic – tabla de scris. Tapetul tabla de scris se curata extrem de usor.

Tapet magnetic pisica

Vopsea tabla de scris

Daca va doriti sa aveti pereti usor de curatat sau pe care sa puteti scrie cu creta, dar nu sunteti atrasi de ideea tapetului, trebuie sa stiti ca aveti optiunea de a apela la vopseaua tabla de scris. Aceasta este o vopsea pe bază de latex acrilic, foarte rezistenta la spalare si receptibila la desenare cu creta.

Vopsea lavabila Chalkboard Autumn Purple

Tapet decorativ si fototapet

Tapetul reprezinta una dintre cele mai simple si mai putin costisitoare solutii de a oferi un aer de prospetime sau de personalizare a unei incaperi. Optiunile sunt variate, pornind de la diferite teme, decoruri, stiluri sau chiar avand posibilitatea sa iti personalizezi propriul tapet, cu ajutorul produsului vopsibil. Trebuie doar sa indraznesti si sa iti lasi imaginatia sa lucreze liber.

Tapet lavabil

Tu ce produse pentru decorarea peretilor preferi?

Leave a Reply

%d bloggers like this: