Blaturi din piatra naturala pentru baie si bucatarie

Indiferent de stilul pe care il vei aborda intr-o amenajare, mobilierul pentru baie sau bucatarie va fi innobilat prin alegerea unui blat din piatra naturala. Pentru ca acest segment de produse s-a dezvoltat in ultimii ani si pe piata din Romania, am ales sa impartasim astazi cu voi mai multe detalii si sfaturi care sa va ajute in luarea celei mai bune decizii. Iar pentru a ne asigura ca va oferim sfaturi practice si utile, am solicitat sprijinul celor de la PiatraOnline.ro care au raspuns calduros solicitarii noastre.

De ce sa alegem un blat din piatra naturala?

Probabil cel mai comun prim raspuns face referire la partea estetica. Intr-adevar, aspectul pietrei naturale nu poate fi reprodus in totalitate, dar, mai mult de atat, ceea ce nu pot fi inlocuite sunt rezistenta si calitatea pe care blatul din piatra naturala le ofera. Intr-un spatiu in care conditiile de umiditate si caldura sunt ridicate, asa cum sunt baia si bucataria, pentru o durata de viata mai mare a blatului, va recomandam piatra naturala.

Atat in showroomul celor de la PIATRAONLINE, cat si pe site-ul acestora, veti gasi o gama variata de optiuni, potrivite pentru diferite stiluri de amenajare si nevoi.

Spre exemplu, blatul Ardezie Nero Periata se integreza perfect intr-un stil de amenajare modern, putand fi utilizat atat in bucatarie, cat si in baie. Ardezia este o roca metamorfica cu o granulatie fina si este disponibila intr-o varietate de culori si texturi.

Blat Ardezie Nero Periata 110 x 65 x 2 cm

Daca insa va doriti o amenajare clasica, cu un blat intr-o nuanta calda, puteti alege produsul Travertin Classic Polisat. Marginile acestuia pot avea unghiuri drepte sau rotunjite, blatul din travertin oferind avantajul de a putea fi taiat usor si rapid. Mai multe detalii cu privire la caracteristicile travertinului va pot fi oferite de consilierii PIATRAONLINE (este disponibila si optiunea chat pe website).

Blat Travertin Classic Polisat 250 x 65 x 3 cm

Sfaturi utile in alegerea si intretinerea unui blat din piatra naturala

  • Granitul este una dintre pietrele preferate pentru realizarea blatului datorita duritatii, rezistentei la variatii de temperatura, dar va recomandam sa solicitati sfatul consilierilor PIATRAONLINE pentru a descoperi intreaga gama de optiuni disponibila.
  • Tratamentul pietrei naturale incepe cu impermeabilizarea, proces in cadrul caruia porii pietrei sunt sigilati si ii protejeaza textura de pete. Blatul din piatra naturala se curata si intretine cu detergenti speciali, bucurandu-va astfel pentru mai multi ani de aspectul initial al produsului.
  • Exista posibilitatea de a alege intre un blat din piatra naturala mat sau lucios, astfel incat acesta sa se integreze perfect in amenajare.
  • Este recomandat ca decupajul pentru chiuveta si plita sa fie realizate de catre o echipa de profesionisti. PIATRAONLINE ofera acest serviciu clientilor.

Leave a Reply

%d bloggers like this: