Canapele cu sistem inteligent pentru un somn odihnitor

Cu totii ne-am gasit in situatia in care a trebuit sa dormim macar o noapte pe canapeaua din living si stim cat de chinuitoare a fost pentru spate aceasta experienta. Am trait mereu cu impresia ca un somn odihnitor nu va putea fi oferit niciodata de o canapea extensibila și, pe termen lung, dormitul pe canapea poate afecta coloana.

Recent am descoperit un sistem pentru canapelele extensibile ce asigura un confort extrem de apropiat de cel al unui pat clasic pentru dormitor. Pentru ca in foarte multe apartamente livingul se transforma in dormitor noaptea, ne-am gandit sa va facem cunoscut acest sistem care, din experienta noastra, nu este extrem de popular in Romania.

Este vorba de “canapeaua pat” care, odata deschisa, se va transforma intr-un pat cu o saltea obisnuita. Noi am apelat pentru amenajarea unui apartament de doua camere la o astfel de canapea de la Samoa, iar reactia beneficiarilor a fost extrem de sincera: “Nici nu stiam ca exista asa ceva, este super!”. 

La prima vedere, sistemul va poate parea ca fiind fragil sau ca va veti confrunta cu situatia in care salteaua se va deplasa pe somiera in timpul somnului. Trebuie sa stiti ca un astfel de sistem este extrem de stabil, somiera se va fixa pe podea cu un suport de tip bara, iar salteaua este prinsa de somiera.

Desigur, canapelele de tip pat sunt mai scumpe decat cele traditionale, dar daca obisnuiti sa dormiti frecvent pe canapea sau chiar in fiecare seara, merita sa evaluati posibilitatea de a investi intr-un somn odihnitor.

PS. Vom reveni cu un articol complet si cu multe poze de la amenajarea in care am folosit acest tip de canapea. 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: