Delta Studio expune cele mai noi colectii de mobilier italian si spaniol

Delta Studio expune, in premiera in Romania, cele mai noi colectii de mobilier italian si spaniol, lansate la Salone del Mobile Milano 2018

Saptamana trecuta, arhitecti si designeri romani si-au dat intalnire in showroom-ul principal Delta Studio pentru a participa la evenimentul de inaugurare a 1.000 mp de noi ambiente. Colectii de mobilier italian si spaniol, lansate in primavara la Salone del Mobile Milano, sunt acompaniate de cele mai noi finisaje, sanitare, baterii si solutii de amenajare inovatoare de la furnizori de top.

In fiecare an, Delta Studio reamenajeaza showroom-ul principal conform ultimelor tendinte de la targurile internationale de profil. Anul acesta, intre noutatile expuse se numara mobilier realizat de cele mai importante branduri din industrie: Poliform, Gamadecor, Arketipo Firenze, Ditre Italia, CorteZari, Bontempi. Delta Studio expune si mobilier productie proprie, brandul Formmat, reinterpretat anul acesta potrivit noilor tendinte in design interior.

„Anul acesta am investit 1 milion de euro in reamenajarea showroom-ului principal din Bucuresti. Acesta este un prim pas in strategia noastra de dezvoltare – ne propunem ca, in urmatorii doi ani, Delta Studio sa fie cel mai important reper in materie de amenajari interioare din Romania”, a declarat Dragos Bonea, director general Delta Studio.

Dragos Bonea, director general Delta Studio

De reamenajarea showroomului s-a ocupat o echipa formata din doua arhitecte de interior tinere si talentate – Cristina Golban si Oana Deacu. „Ne-am propus sa cream un spatiu unitar, unde sa avem expuse branduri si stiluri diverse, prezentate astfel incat sa se subordoneze unui concept unitar. Consideram ca am pus in valoare fiecare piesa de mobilier, selectata de noi in aprilie 2018, la Targul de Mobila de la Milano”, declara Cristina Golban

Cristina Golban, arhitect de interior Delta Studio

Timp de o luna, vizitatorii showroom-ului vor putea admira si achizitiona si o expozitie de produse luxury de la producatorii de sanitare si baterii.

La evenimentul de inaugurare, intitulat #weareluxury, au participat peste 300 de invitati, care s-au delectat cu un concert Muse Quartet si o tombola cu premii.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: