Amenajare penthouse in stil neoclasic cu influente contemporane

Un mix de stiluri si multa creativitate pentru decorarea unui Penthouse din centrul Chisinaului.

Asa am putea descrie, in doar cateva cuvinte, proiectul de amenajare pe care am ales sa vi-l prezentam in cadrul articolul de astazi. Un proiect ambitios realizat de Adelina Iucal, o tanara arhitecta din Chisinau, care in urma cu 5 ani a infiintat biroul Advanced Interior Design.

Adelina este specializata in arhitectura de interior – spatii rezidentiale si comerciale, avand in portofoliu proiecte variate, realizate pentru clienti din tari precum Anglia, Spania, Franta, Romania etc. Insa, cel mai mare proiect de design realizat pana in prezent este un restaurant-night club de 400 m2, dispus pe trei etaje: Lounge Thirty8.

Adelina Iucal – Advanced Interior Design

Fiind pasionata de inovatiile in Home Design, o puteti intalni la expozitiile internationale de mobila si design pe care le frecventeaza cu regularitate sau pe Instagram (@now_design), acolo unde posteaza si imagini/materiale video de la astfel de evenimente.

Despre proiectul de amenajarea

Spatiul avut la dispozitie este unul ofertant, 131 m2 (+terasa) intr-un penthouse situat la etajul 17 al unui imobil din centrul orasului Chisinau. Apartamentul este al unui cuplu cu varsta de peste 35 de ani, fara copii.

Amenajare penthouse Chisinau – bucatarie

Adelina spune ca proiectul a fost dezvoltat pornind de la conceptul “Contemporary Graphite Penthouse – that little black accent!”. Rezultatul este un penthouse decorat foarte elegant datorita mixului de stiluri dintre contemporan si neoclasic. Combinatiile de tesaturi, elemente metalice aurite, nuantele inchise de tencuieli care vin in contrast cu nuantele catifelate ale mobilierului ofera acestui spatiu o nota inalta de lux. Peretii sunt tratati cu vopseluri decorative, iar tavanul clasic ofera o eleganta si un accent deosebit peretilor de nuanta inchisa.

Prezentarea amenajarii in proiect 3D pentru zonele dinning, living, bucatarie, dormitor si terasa este disponibila in galeria foto de mai jos.

Daca sunteti interesati sa vedeti si alte proiecte ale Adelinei, o puteti face pe site-ul Advanced Interior Design sau pe Instagram (@now_design).

%d bloggers like this: