Amenajarea unei case din Franta in stil contemporan

Astazi va invitam intr-o scurta calatorie, intr-un orasel cu mult sarm din Franta, in Annecy, acolo unde echipa ElleDar Design Interior a finalizat un proiect de design interior pe care il definim printr-un singur cuvant: eleganta.

Pentru a afla mai multe detalii despre acesta amenajare, am stat de vorba cu Elena Ianioglo, fondatoarea ElleDar Design Interior si cea ale carei idei au stat la baza proiectului. Elena este absolventa a Academiei de Arte din
Chisinau, Facultatea de Design Interior, iar impreuna cu echipa sa desfasoara diverse proiecte: case, apartamente, saloane de infrumusetare, cafenele, restaurante, showroomuri etc.

“Conceptul acestui proiect a inceput cu o simpla macheta in care am schitat gama de culori si am ales cateva dintre materialele de baza.” (Elena Ianioglo, ElleDar Design Interior)
Proiect amenajare ElleDar Design Interior – living

Designul este elaborat intr-un stil contemporan. Versalitatea acestui design consta in stilul matur si deloc cu accente de culori inchise. Aici contrastul joaca un rol principal de expresivitate, dar factura materialelor imbogateste toata casa cu carisma sa.

“Acest interior e pentru persoane puternice care iubesc confortul combinat cu eleganta.” (Elena Ianioglo, ElleDar Design Interior)

Date de contact ElleDar Design Interior: Facebook – https://www.facebook.com/ElleDarDesignInterior/
Tel. 0749313500 Romania,  tel. 061193345 Chisinau

Leave a Reply

%d bloggers like this: