Amenajare apartament 4 camere cu finisaje de lux

Sunt locuinte astfel amenjatate incat sa te faca sa exclami involuntar “WOW”. Este si cazul proiectului de amenajare pe care am ales sa vi-l prezentam astazi, un apartament de 4 camere care transmite oricui ii trece pragul sentimentul de pretios.

Proiect amenajare Live In – Bucatarie & Dining

“Vinovatii” pentru aceast proiect de amenajare sunt doi arhitecti de interior pasionati si dedicati meseriei care impreuna au fondat Live IN: Anca si Cosmin Cehan. Anca ne este prietena mai veche, putand citi pe site-ul nostru un interviu despre arhitectura si design pe care ni l-a acordat in urma cu mai bine de un an (interviu disponibil aici).

Conceptul proiectului de amenajare

Apartamentul este al unui cuplu tanar, activ si fara copii. Proprietarii si-au dorit un spatiu de locuit modern , aerisit, care sa includa si o zona de lucru bine delimitata. Pentru a-si crea spatiul de locuit mult visat, tanarul cuplu a ales sa aloce un buget suficient cat sa permita achizitionarea unor materiale si produse de calitate. Pornind de la acest brief si avand la dispozitie un spatiu ofertant de 145 mp, conform planului din imaginea de mai jos, cei doi arhitecti au propus conceptul proiectului de amenajare: luxury lifestyle.

Plan apartament
Prezentare proiect amenajare apartament

Proiectul de amenajare include: zona de living cu bucataria deschisa, zona de dining, baia, un birou si dormitorul matrimonial cu baia aferenta. Asa cum aminteam anterior, materialele folosite sunt de lux:

  • Pereti – placari cu marmura;
  • Pardoseala – parchet triplu stratificat si marmura;
  • Mobilier din MDF cu finisaj lucios.
Proiect amenajare Live In – Dormitor

Din punct de vedere cromatic, predominante sunt nuantele de alb si negru la care se adauga diferite tonuri de verde cu accente de auriu. Accentele aurii sub diferite forme – insertii in placarile de pereti, obiecte de iluminat, mici piese de mobilier – impreuna cu placarile de pe pereti si utilizarea marmurei sunt cele ce confera amenajarii sentimentul de pretios.

Proiect amenajare Live In – Baie matrimoniala

Un element important folosit in cadrul amenajarii si care ne-a placut foarte mult este compartimentarea cu pereti din cadre metalice cu sticla. Acestea completeaza perfect stilul amenajarii si ofera in acelasi timp volum spatiului.

Proiect amenajare Live In – Bucatarie & Dining

Mai multe proiecte Live In sunt disponibile pe site-ul oficial si pe paginile de FaceBook si Instagram.

GALERIE FOTO

Leave a Reply

%d bloggers like this: